Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Знаменитість похвалилася знімками з недавньої фотосесії і зізналася, що боялася б себе таку. Так, артистка позувала в золотому діловому костюмі, сидячи на дзеркальних сходах.

"Я б себе таку боялася ... #золотаяженщина", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "Ага 😂 страшно красиво, Марія! 😊", "Демі Мур🔥🔥🔥😍😍", "Ви неймовірна жінка! Захоплююсь! 💔", "Дивний образ..не схожа на себе..", "Не страшна. Дуже холодна..", "Так, схожа на демі мур! :-) :-) :-)👏👏👏", "Фатальна жінка, круто!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.