Скандальна російська співачка Лоліта Мілявська розповіла, що свої дні народження вже досить давно відзначає під час гастролей. Після концерту Лоліта разом з колективом "піднімає чарочку", а наступного дня продовжує працювати. Нагадаємо, що зірка 14 листопада відзначає 55-річний ювілей.

З'явилася інформація, що основну частину "вечірки" Мілявська переносить на грудень, коли потрапить до Москви, а допомагати їй буде відомий "тамада" Коля Басков. Про це пише портал "Політека".

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Напередодні дня народження зірка розповіла про боротьбу з серйозним недугом. Лоліта поділилася, що довелося змінити звичний раціон.

"Так, я кинула пити… молоко. І від цього дуже сумно. Заборонив лікар, пояснив, що не можна, так як зараз цей продукт складається з однієї хімії. А адже раніше три літри в день легко йшло. У чорний список також потрапили яловичина, магазинні яйця, кола, солодощі. Скоротила кількість сигарет, але повністю відмовитися від шкідливої звички поки що немає сил, хоча терапевт наполягає. Каже, що судини слабкі… У сухому залишку на 55 років можу дозволити собі трохи спиртного, і то рідко. Навіть улюблену смажену картоплю не їм! Але з нагоди ювілею побалую себе", — поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Вона зізналася, що причиною таких змін стало різке погіршення стану здоров'я.

"В травні вперше за все життя тиск скакануло так, що викликали швидку. Сильно злякалася. Думала, що помру. Медики списали на нерви. Тепер скрізь вожу валокордин і валеріану. Обстеження показало, що в нирці є пісок, звідси непорядок з тиском. А адже до цієї весни навіть медкарти не було! Взялася за здоров'я. Не хочу відчувати себе паршиво. На щастя, стан нормалізувався", — каже Лоліта.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Варто нагадати, що скандальна російська співачка українського походження Лоліта Мілявська давно відома своєю вульгарною поведінкою і талантом епатувати публіку. На цей раз Лоліта вирішила пограти в боксера і накинулася з кулаками на відомого російського телеведучого Андрія Малахова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандально відома російська співачка, солістка рок-гурту "Нічні снайпери" Діана Арбеніна виступила в так званій донецькій "народній республіці" і поплатилася за це. Мало того, що їй заборонено в'їзд на територію України, так тепер проблеми почалися й у рідній Росії.

Нагадаємо, після провалу в Конотопі невгамовна Лоліта взялася за Крим.

Як повідомляв Знай.uа двійника заплившої Лоліти засікли на Тижні моди в Нью-Йорку, це дуже смішно.

Знай.uа писав, Волочкова перетворила похорон Кобзона на дике шоу.