Популярний голлівудський актор Джонні Депп, відомий по ролі Джека Горобця в "Піратах Карибського моря", здивував зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму з його участю "Фантастичні звірі: Злочини Гриндевальда".

55-річний актор вперше за довгий час з'явився на публіці, для світського виходу він вибрав total black образ: сорочка, піджак та брюки. Акцент Депп зробив на аксесуарах: 5 ланцюгів на шиї, персні на пальцях і сережки-голки у вухах.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Актор практично не посміхався, і виглядав дуже постарілим.

Раніше ми повідомляли, що відомий кіноактор Тімоті Шаламе зустрічається з донькою Джонні Деппа Лілі-Роуз - користувачі твіттера вражені.

Фанати зрозуміли, що у пари роман, коли побачили їхні спільні фотографії в Нью-Йорку, де вони разом гуляли під дощем і поцілувалися. Тепер хтось засмучується, а хтось радіє, адже найбажаніший хлопець Голлівуду, здається знайшов свою обраницю долі.

Раніше також повідомлялося, що Джонні Депп сказав, що "відчував себе погано" від того, що автор "Гаррі Поттера" Дж. К. Роулінг повинна була захищати його після того, як деякі фанати заперечували проти його участі у франшизі "Фантастичні тварини" через попередні заяви про насильство в сім'ї.

"Я буду чесний з вами. Мені було погано за Джоан Роулінг. Мені було погано, що їй довелося взяти це на себе", - Депп зізнався в інтерв'ю Entertainment Weekly.

Колишня дружина Деппа Амбер Херд наполягла в травні 2016 року на заборонному наказі проти нього і звинуватила його в побутовому насильстві, заявивши, що він "усно і фізично ображав її".

Також повідомлялося, що відома модель і дочка голлівудського актора Джонні ДеппаЛілі-Роуз Депп і його колишня дружина актриса Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці в Торонто.

Журналісти чекали на дику перепалку між 32-річною актрисою і 19-річною моделлю, якщо згадати, що під час розлучення Херд зіпсувала репутацію Деппа звинуваченнями в рукоприкладстві.

Нагадаємо, Джонні Деппу напророкували дуже швидке закінчення кар'єри.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікуване "Місто брехні" з Джонні Деппом прибрали з прокату.

Знай.uа писав, Джонні Депп звинуватив колишню у побитті.