Дочка голлівудського актора Джонні Деппа з'явилася на обкладинці модного глянцю V Magazine топлес.

19-річна модель Лілі-Роуз Депп роздяглася для фотосесії разом з секс-символом Памелою Андерсон. Це не перша її поява в оголеному вигляді, Депп раніше знімалася у відвертій фотосесії для Vogue.

До речі, 51-річна Андерсон зазначила, що їй сподобалося працювати з юною моделлю.

"Лілі-Роуз красива душею. Її краса унікальна. Вона виглядає абсолютно безневинною, але в той же час досить мудра", – сказала Памела.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Сама Лілі-Роуз в інтерв'ю розповіла, що на даний момент самостійно живе у Нью-Йорку.

"Я залишилася жити у Нью-Йорку на кілька місяців. Відчуваю, що росту і змінююся. На мене це діє сприятливо. В цьому році я стала більш незалежною", - розповіла Депп.

Вона розповіла, що на даний момент багато читає і назвала свої уподобання в літературі.

"Я багато читаю. Протягом декількох років була одержима Харукі Муракамі. Він мій улюблений письменник. Останнім часом читаю "Щоденник баскетболіста" Джима Керролла, і мені дуже подобається. Мій 16-річний молодший брат теж постійно читає. Цього літа у відпустці він раптом заявив: "Ти читала Буковскі? Мені подобається", - поділилася Депп.

Крім того, Лілі-Роуз розповіла про співпрацю з Chanel. У рекламній кампанії бренду модель знялася в 15 років.

"В першій рекламній кампанії Chanel я знялася в 15 років. І це було справжнім божевіллям для 15-річної дівчинки. Я була дуже схвильована і не могла повірити, що мене запрошують. Мама познайомила мене з Карлом Лагерфельдом, коли мені було вісім років. Він дуже милий. Рідко зустрічаються такі люди, настільки щирі і привітні", - зізналася знаменитість.

Нагадаємо, кіноактор Тімоті Шаламе почав зустрічатися з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Лілі-Роуз Депп і колишня дружина Джонні Деппа Ембер Херд з'явилися разом на одній вечірці.

Також Знай.ua писав, дочка Джонні Деппа втратила ліфчик і совість.