Пекельні пожежі в Каліфорнії нікого не шкодують. Природну катастрофу вже визнано наймасштабнішою в історії США. Відомо, що в зоні пожеж розташовуються будинки голлівудських зірок. Так, Ліам Хемсворт розповів, що залишилося від його спільного з Майлі Сайрус особняка.

Розповідь і фотографії відомий актор опублікував в Instagram.

"Серце розривається від того, що відбувається. Ось що залишилося від мого будинку. Багато людей з Малібу і інших районів Каліфорнії втратили свої будинки. Моє серце - з кожним постраждалим від вогню. Вчора я провів в Малібу весь день, і мені було так приємно бачити, як люди допомагають один одному всім, чим можуть. Малібу - сильне співтовариство, а після події стане ще сильніше. Висловлюю вдячність хлопцям, які допомогли зменшити розмах полум'я в моєму районі", - написав Ліам.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що на півночі штату Каліфорнія, швидко поширюється лісова пожежа, влада США прийняла рішення евакуювати декілька десятків тисяч чоловік. Губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом оголосив надзвичайний стан на зачепленій пожежею території штату. Рятувальники на півночі штату Каліфорнія, знайшли тіла ще 8 жертв в результаті масштабних лісових пожеж, таким чином, загальне число загиблих від стихії вже досягло 59 людей. При цьому зниклими без вісті числяться 130 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що влада американського штату Каліфорнія продовжують рятувально-пошукові операції постраждали внаслідок страшних пожеж, які вже кілька днів тероризують штат. У повідомленні сказано, що зараз оголошено у розшук понад 100 людей, які зникли під час лісових пожеж. Також додається, що кількість загиблих в результаті пожеж досягло 51-го людини, проте рятувальники впевнені, що це не межа.

Нагадаємо, українці прокинулися від аномального світла: стало відомо що це могло рознести пів-Києва.

Як повідомляв Знай.uа пекельні пожежі в Каліфорнії: зірки-погорільці розповіли, чого і скільки втратили, масштаби вражають.

Знай.uа писав, вогняне пекло в Каліфорнії показали з супутника.