2018 рік був місцями величним, місцями гнустным і, звичайно ж, дуже скандальним. Деякі події змушували нас з жадібністю прилипнути до екранів, а про деякі хочеться просто забути. Про найгучніші скандали року, що минає, передає Clutch.

Кевіна Спейсі звинуватили в харасменті

Однрю з найгучніших справ стали звинувачення проти 59-річного актора Кевіна Спейсі. 15 осіб заявили про харасмент з боку Спейсі, серед них - зірка "Стартреку", якому було всього 14 років. Після звинувачень кар'єра Спейсі пішла під укіс.

Ченнінг Татум розлучився з Дженною Деван

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Вирішила розлучитися одна з найкрасивіших пар Голлівуду. Ченнінг і Деван, які познайомилися на зйомках фільму "Крок вперед", були разом більше 10 років. Подейкують, що причиною розриву пари стали постійні зради Ченнінга.

Актор з серіалу Хор покінчив з собою

30 січня зірка серіалу Хор 35-річний Марк Саллінг, був знайдений мертвим. Його звинуватили у педофілії, але суд ще не відбувся. Актор, якого повинні були засудити до чотирьох-семи років позбавлення волі покінчив з собою.

Бен Аффлек пройшов курс лікування від алкоголізму. А потім знову почав пити

Після розлучення з Дженніфер Гарнер у Бена Аффлека почалися проблеми з алкоголем. Він закінчив курс боротьби із залежністю в реабілітаційному центрі, але після виходу з клініки не витримав, і знову почав пити.

Весілля принца Гаррі і Меган Маркл

Найкрасивіше весілля року відбулося 19 травня. Заради принца Гаррі Меган відмовилася від акторську кар'єру і змінила конфесію. На церемонії були присутні більше 100 000 людей.

Син американської актриси зробив камінг-аут

Зірка "Сексу у великому місті", лесбійка Синтія Ніксон повідомила, що її старша дитина зробила камінг-аут як трансгендерів.

Нагадаємо, зірка популярного жіночого серіалу планує стати першою губернаторкой-лесбіянкою.

Раніше Знай.иа повідомляв, Меган Маркл потрапила в незручну ситуацію через звичайні колготки.

Також Знай.ua писав, всесильний Бетмен звернувся до психотерапевта.