Нещодавно 71-річна українська співачка Софія Ротару знепритомніла просто під час концерту, чим неабияк схвилювала шанувальників, які занепокоїлись самопочуттям улюбленої артистки.

Софія Ротару серйозно налякала своїх шанувальників, втративши свідомість під час свого виступу. При цьому, коли її привели до тями, вона не розуміла, де вона і хто перед нею знаходиться.

Близькі Ротару розповіли про те, як себе почуває зірка на даний момент.

Сестра співачки Ауріка розповіла, що сталось з Софією Ротару та заспокоїла шанувальників, зазначивши, що зараз її стан покращився.

"У неї був гіпертонічний криз. Зараз вже все добре", - зазначила Ауріка.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Директор співачки Сергій Лавров також підтвердив, що з Ротару все добре. Однак він зазначив, що артистка не стежить за здоров'ям навіть після події:

"Вона перед кожним концертом хвилюється, немов починаюча артистка. Її просто б'є від страху, вона мало не непритомніє. Уявляєте, 45 років на сцені, а переживає як школярка. Все це, безумовно, відбивається на здоров'ї. Софія Михайлівна в паніці починає міряти тиск, який чиниться підвищеним. Вона тут же приймає ліки, щоб його збити ".

Як і більшість зірок, Ротару не любить звертатися в лікарню.

"Стало погано - відлежалася і побігла далі. А потім з'ясувалося, що вона перенесла на ногах мікроінсульт, тому зараз боїться великих переїздів і турів", - розповів Лавров.

Нагадаємо, в серпні цього року під час концерту в Уфі Софії Ротару стало зле, після чого артистка потрапила до лікарні. Співачка не одразу впізнала рідних, пам'ять до неї повернулася поступово. Причиною госпіталізації став підвищений тиск, гіперкриз.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Софія Ротару нещодавно потрапила в лікарню з підозрою на інсульт. Ротару перестала з'являтися на публіці і шанувальники сильно стурбовані станом її здоров'я.

Також "Знай.ua" писав, Ротару досить часто дає концерти, і не завжди сцени трапляються класично обладнані. Іноді співачці доводиться працювати у приміщенні в цирках. У таких випадках Софія Ротару прописує в райдері сирі яйця, а також гримерки біля арени, незважаючи на незручності.