Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram новим стильним знімком. Дівчина зняла нарощене волосся, залишивши каре, і з підборів перевзулася в зручні кросівки. Так, знаменитість позувала на тлі одного з найулюбленіших своїх автомобілів - MERCEDES G-WAGON у світлому смугастому костюмі, доповнивши образ яскравою червоною помадою.

"💋", - лаконічно підписала Кайлі. За 10 годин кадр набрав 2,7 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, зазначивши, що Дженнер виглядає просто крихітною на тлі величезного позашляховика. Також шанувальники почали робити безліч компліментів з приводу фігури, яку костюмчик вигідно підкреслив.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.