Олена Савраненко, звичайна вихователька з Київщини, нещодавно просто порвала мережу своїми специфічними, зате оригінальними піснями. Тепер вона відома як Alyona Alyona, авторка хіта "Рибка за склом".

Чому ж вирішила виконувати реп, одночасно працюючи у дитячому садку селища Дернівка – нібито зовсім не сумісні речі на перший погляд? В одному з інтерв'ю новоспечена зірка зізналася: з роботи вона вже звільнилася за власним бажанням, тому що мріє знімати нові кліпи. А для цього довелося б постійно відпрошуватися.

Загалом жінка пропрацювала чотири роки у різних дитсадках. Має дві вищі освіти – вчилася на психолога і вихователя. Другий трек артистки "Голови" з'явився у мережі 12 листопада і вже теж збирає перегляди. Реперські тексти Олена пише вже 15 років, і тільки зараз, після умовлянь друзів, відкрилася публіці, з ними й придумала сценічний псевдонім.

Дивіться: Alyona Alyona, Рибки за склом

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Просто їхали в машині з друзями. "А давай ти будеш Alyona Alyona?" – запитали. Кажу: "Давай!".

Батьки на таку творчість відреагували спокійно, а от дідусь із бабусею взагалі лякаються, коли чують реп. Та це Олену аж ніяк не зупиняє.

Батьки сприймають творчість дочки як хобі, а бабусі і дідусю Олена поки боїться показувати свої кліпи. Співати і читати реп вчилася сама.

"Вдома перед дзеркалом з лампочкою в руках. Я просто слухала багато музики і повторювала. Я росла на закордонній рок-музиці. У мене тато таке слухав і було багато касет", – пояснює Олена.

Після цього тексту, їй вдалося по-іншому поглянути на життя і забути про знущання, бо як тільки її раніше не називали через зайву вагу:

"Хтось приходив і називав "жиртрестом", "бомбою", "булочкою", "колобком". Переважно, це через моєю зовнішність. Але такі випадки також були у дівчаток з пірсингом. Їх обзивали "хлібоблудами", "сатаністками", – розповідає жінка.

Олена вірить, що знайшла свою аудиторію. Пісні пише в звичайній однокімнатній квартирі за комп'ютером. Alyona Alyona поки боїться йти на велику сцену, але обіцяє, що колись її там ще побачать.

Дивіться: alyona alyona, "Голови"

Нагадаємо, нова українська хіп-хоп виконавиця alyona alyona презентувала дебьютный трек "Рибки", а також кліп на нього. Як повідомляв "Знай.ua", українська подружка Ді Капріо приміряла образ Барбі. Також "Знай.ua" писав, Скрябіна і Нємцова оригінально вирішили увічнити в столиці.