Неважливо що це, гени або здоровий спосіб життя, але деяким зіркам не потрібні ніякі пластичні операції, щоб виглядати шикарно в своєму віці. Про це передає Clutch.

Голлівудських красунь нерідко звинувачують у тому, що вони лягали під ніж пластичного хірурга. Імен тих, хто користувався такими послугами, часто більше за кількістю, ніж тих, хто ніколи не модифікував зовнішність. Однак, в Голлівуді повно красунь, яким можна тільки позаздрити, адже їх зовнішність абсолютно натуральна.

Джулія Робертс

Усміхненою красуні цього року виповнився 51 рік, а вона все не збирається здавати позиції. Джулія Робертс обладетельница стрункої фігури і прекрасної шкіри. Вона може подякувати за них тільки заняття спортом і здоровий спосіб життя.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Джуліанна Мур

У цьому році рижеволосой актрисі виповниться 58 років. Важко повірити, чи не правда? Такий природної краси і доглянутості можуть позаздрити навіть деякі 30-річні жінки.

Джоді Фостер

Хоча ми запам'ятали Фостер підлітком з фільму "Таксі" і молодою жінкою з "Мовчання ягнят" зараз їй вже виповнилося 56 років. Вона ніколи не лягала під ніж хірурга, своїми секретами краси вона вважає тренування і впевненість у собі.

Шерон Стоун

Головний секс-символ 90-х у цьому році відсвяткувала 60-річний ювілей. Вона все так само неймовірна, як і в молодості.

Моніка Белуччі

Да на обличчі Моніки додалося зморшок, але елегантності їй це не зменшило. Найкрасивіша актриса планета не збирається здавати позиції.

Мішель Пфайффер

У квітні цього року Мішель відсвяткувала ювілей — 60 років. Прославлена актриса ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга.

Кейт Бланшетт

49-річна актриса не змінювала в собі абсолютно нічого і з віком, як справжнє вино, стала тільки краще.

Раніше Знай.иа повідомляв, сумісність батьків і дітей за знаком Зодіаку.