Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так цього разу співачка здивувала фанатів знімком зі ще однією екс-віагрянкою Надією Мейхер.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Джанабаєва опублікувала миле фото, на якому позує в кафе разом з колишньою колегою по сцені. За словами Альбіни, вони зустрілися з Надею абсолютно випадково в центрі Москви. Зазначимо, що на знімку дружина Меладзе позує без макіяжу в простенькій світлій кофтинці.

У той же час Мейхер на знімку з яскравим макіяжем і в топі, який відкриває пишне декольте співачки. Поверх чорного топа Надя накинула білий піджак з чорним коміром. І якщо Джанабаєва, яка одружена з російським співаком, живе в Москві, то що робила Надія в російській столиці – незрозуміло.

"Кумедний випадок стався зі мною вчора! Сиджу в кафе, обідаю перед зйомкою, глянула на мить у вікно, а там... у всій красі йде і дивиться мені в очі @nadyameiher (а ми кілька років з нею не бачилися). У центрі Москви, не домовляючись, це просто не реально. Але хто сказав, що таке не можливо, нічого не розуміє, ми всі в цьому житті зустрічаємося саме тоді, коли один одному потрібні, і де – не важливо. І як би ми не контролювали своє життя, ніхто не знає яка зустріч нас чекає завтра. А від Наді вам привіт", - підписала знімок Альбіна.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники в захваті від такого милого і теплого фото на сторінці Джанабаєвої і почали його коментувати. "Дуже здорово коли відбуваються такі несподівані зустрічі з дорогими тобі людьми", "Надя найкрасивіша дівчина", "Ви найкращі на всі часи", "Які ж ви шикарні, красиві, яскраві. Обожнюю вас", "Дівчатка, ви красуні! Найяскравіші зірки були в тріо, не вистачає Віри", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.