Вбивця Джона Леннона розповів, що він навмисно використав експансивні кулі, щоб гарантовано вбити музиканта, але при цьому не завдати йому страждань.

Марк Чемпен вбив легендарного музиканта, екс-соліста The Beatles Джона Леннона майже 38 років тому. Сьогодні американець повідав деякі деталі злочину, повідомляє видання The Mirror.

Зокрема, Чемпен розповів, що що використовував при стрільбі у співака експансивні кулі, щоб напевно його вбити.

"Відразу після злочину я занепокоївся тим, щоб він не страждав", - зазначив 63-річний ув'язнений.

Марк Девід Чепмен після арешту в грудні 1980-го
Марк Девід Чепмен після арешту в грудні 1980-го

Він зізнався, що з кожним роком все більше шкодує, що скоїв цей злочин. При цьому він розповів, що намагався відрадити себе від запланованого вбивства, однак занадто занурився в задумане і вже не міг відступити.

Відомо, що Чепмен подавав прохання про помилування кожні два роки, починаючи з 2000-го. Однак всі вони були відхилені. Наступного разу він зможе подати таке прохання в 2020 році.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Джон Леннон підписує автограф для Марка Чепмена - остання фотографія живого Леннона.

Нагадаємо, що Джон Леннон був застрелений 8 грудня 1980 року в Нью-Йорку психічно неврівноваженим громадянином США, якому незадовго до цього дав свій автограф.

Через деякий час вбивцю затримала поліція. Він не намагався сховатися, а навпаки - сидів на тротуарі і читав "Над прірвою в житі" Джерома Селінджера.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Йоко Оно переспівала легендарний хіт Джона Леннона

Також "Знай.ua" писав, Джон Леннон стане героєм коміксу