Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото у зухвалому образі. Все це співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі співачки, вона позує стоячи біля стіни з графіті. На ній чорні спортивні штани з білою смужкою збоку, чорна толстовка з написом на грудях, який, на жаль, важко розібрати, а також білі кросівки. Поверх цього спортивного вбрання Надя наділа яскравий помаранчевий плащ.

Її чорне волосся розпущені, а на обличчі яскравий макіяж. Судячи по фотографії, співачка притулилася до стіни спиною. Дорофєєва забавно склала руки – так роблять під час медитації, от тільки зазвичай медитують сидячи. А ось у Наді така зухвала медитація стоячи.

Артистка ніяк не підписала своє нове фото, тільки залишила хештег #DoDoeveryday. Шанувальники Дорофєєвої не залишилися байдужими до її зухвалого образу і почали засипати компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Наша богиня як завжди неймовірна", "Надюш, ти просто вогонь", "Ти найкраща. Я твоя фанатка", "Ти на стилі завжди", "Красуня", "Ти прекрасна як завжди!", "Надя, ти найчарівніша дівчина!", "Просто неймовірно", "Чекаємо новий трек", "Фотка бомба", "Офігенна", "Як завжди чудово", "Красуня, як завжди. Але з кожним разом все красивіше!", "Найкрасивіша", "Обожнюю тебе, ікона стилю", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Дорофєєвої.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами. Солісти відомої групи "Время и Стекло" стали героями модного глянцю Cosmopolitan.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.