Дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так цього разу співачка здивувала фанатів знімком у чарівному червоному платті.

Співачка опублікувала в мережі фотографію, на якій позує в яскраво-червоній сукні без бретелей, але із спокусливим декольте. Тільки побачити його не вийде, так як артистка позує в профіль, притулившись до стінки. Руки Альбіни складені на боках, на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою в тон сукні. Волосся розпущене в стильній укладці.

У підписі до фотографії Джанабаєва написала: "Ви думаєте, я так прокинулася в суботу? Такий був мій вчорашній день… Думаю над сьогоднішнім! І вам бажаю всім гарної суботи!". Геолокація до фото свідчить про те, що знімок був зроблений в Центральному академічному театрі Росії. Шанувальники не залишилися байдужі до такого привабливого образу співачки і почали коментувати нове фото на її сторінці.

"Альбіночка, ви така красива", "Ви прекрасні! Скільки годин потрібно спати, щоб так добре виглядати?", "А я бачила пост твого чоловіка і так розчулилася. Ви гарно йдете по своєму житті! Не звертай уваги ні на що, продовжуй. Творити люблячи, любити у творчості. Красива неможливо просто від любові і цілісності", "Моя червона королева", "Вам личить червоний колір. Прекрасної суботи Вам", "Красиво, погляд навіть не відірвати", "Дуже гарна і стильна, як завжди! Гарного Вам дня!", "Ви тут як дівчинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.