Популярну російську співачку Земфіру оголосили в розшук. Причина таких радикальних дій — нерухомість у столиці.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, стало відомо, що відома виконавиця не погашає заборгованість по квартплаті, через що пристави оголосили її в розшук.

У Земфіри є квартира на набережній Фрунзе в російській столиці. Заборгованість по комуналці утворилася ще два роки тому, однак артистка так і не закрила грошове питання.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як пишуть російські видання, співачка заборгувала за послуги ЖКГ 11 тис рублів (близько 4500 грн). Вартість двокімнатної квартири Земфіри в Хамовниках, площею 85 квадратних метрів, становить близько 250 тисяч доларів США.

Згідно з даними російських ЗМІ, невеликі комунальні борги зірки, навряд чи можна пояснити її неплатоспроможністю.

Нагадаємо, відома російська співачка Земфіра написала першу за п'ять років пісню. Трек з'явився на офіційній сторінці співачки в мережі. Пісня називається Джозеф. Цікава вона тому, що створена з уривків віршів "Новые стансы к Августе" поета Йосипа Бродського.

Музику Земфіра створила у співпраці з електронним музикантом Mujuice. Також до синглу випустили обкладинку, яку створили Гоша Рубчинський і Рената Литвинова.

Також портал писав, що російській співачці Земфірі Рамазановій заборонили концерти в Нижньому Новгороді і Калінінграді, Росія під час проведення Чемпіонату світу з футболу. Про це повідомляється на офіційному сайті артистки.

Як повідомляв раніше Знай.uа, нещодавно Земфіра зробила по-справжньому відвертий пост на своїй сторінці в Facebook.