Молодий канадський співак Джастін Бібер, який став культовим ще будучи підлітком, нарешті вийшов з тіні і зізнався публіці, що одружений. Його обраницею, як і слід було очікувати, стала 21-річна модель Хейлі Болдуін. 24-річний Бібер опублікував у своєму Instagram фотографію, де тримається за руки з коханою і написав – “У мене приголомшлива дружина’’. Від знімка так і віє щастям та оптимізмом. Видно, що Джастін дійсно обожнює свою другу половинку.

Цікаво тільки, як на це відреагує співачка Селена Гомес, яка всю дорогу вважалася фатальною любов'ю виконавця. Вони то сходилися, то розходилися, то папараці знову помічали їх разом. Однак дива, на яке сподівалися фанати, не сталося. Бібер зійшовся з Хейлі Болдуін, і ось тепер взяв її заміж.

В той же день, коли на сторінці Джастіна Бібера з'явився цей пост, Хейлі поміняла ім'я в Instagram, тепер її звуть Хейлі Бібер.

Це перше підтвердження чуток про їх таємне весілля, які ходять вже кілька місяців. У жовтні пару помітили в церкві в Беверлі-Хіллз. Пізніше очевидці публікували фотографії, на яких Бібер і Болдуін підбирають собі новий дім та їдуть до церкви.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Джастін Бібер почав кар'єру в 2008 році. Співак випустив чотири альбоми та кілька разів їздив у світове турне. Раніше він зустрічався з актрисою і співачкою Селеною Гомес. Хейлі Болдуін — американська топ-модель і телеведуча, молодша дочка актора Стівена Болдуїна.

Як раніше повідомляв Джастін Бібер радикально змінив імідж – ймовірно, готувався до нового життя.

Зараз вже відомо, що виконавець не тільки обрізав свої довге волосся, але майже повністю поголився.

Більш того шанувальники зірки відзначають, що це він зробив у своїй ванній кімнаті.

Останнім часом Джастін часто сумує за Селеною Гомес — своєю колишньою дівчиною, і дуже переживає за її здоров'я, що, звичайно, не подобається його дружині. Незважаючи на ідилічні фотографії, ЗМІ пишуть, що пара вічно свариться. Доходить до декількох сварок за тиждень.

Нагадаємо, фанати шукають красу Брежнєвої, але не знаходять.

Як повідомляв "Знай.uа", Гомес в психлікарні розсекретила стосунки з дорослою жінкою.

"Знай.иа" писав, що розкрито секрет ідеального тіла Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, найвідоміша пампушка в світі Тесс Холлідей схудла за 5 хвилин, чим невимовно шокувала фанатів. Дівчина вагою 155 кг поділилася своїм секретом. Тепер при будь-якому вазі можна виглядати ідеально на фотографіях і збирати тонни лайків. Втім, Тесс це і не потрібно, адже вона і так популярна.