Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram пікантними селфі в дзеркалі. Знаменитість зізналася, що позувала у відвертій фотосесії для популярного чоловічого глянцю XXL. Так, артистка вирішила "прикрити сором" комбінезоном, однак у неї так нічого і не вдалося. Варто відзначити, що з вогненної руденької Слава перевтілилася в ніжну блондинку.

"Була сьогодні на зйомці для @xxl_ukraine ❤️ в негліже, звичайно ж 😂 , а після вирішила прикрити сором комбезом❤️ зовсім інша людина 😂😘❤️👩🏻‍🦰🌚 ", - пожартувала Камінська. Фолловери не змогли пройти повз: "Мені здається Ви були б чудовою блондинкою❤️❤️❤️ ", "Ідеал дівчини!принцеса", "А де поділося руде волосся????", "З кожним роком все красивіше тільки стаєш😍👍👑🤗💓", "Дай бог кожному такий сором", "@babaslavka з вашою фігурою 🔥🔥🔥 можна взагалі тільки в купальнику і ходити, щоб інші рівнялися".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.