Ні для кого не секрет, що коли популярність Павла Зіброва пішла на спад, старіючий естрадний співак, Народний артист України почав активно освоювати Instagram, а разом з ним молодіжні тренди. Артист раз у раз з'являється в різних сучасних шоу, часто гумористичних і при цьому виглядає цілком природно. Швидше за все, не падати духом артистові допомагає відмінне почуття гумору.

Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок, на якому він позує в оточенні двох симпатичних дівчат. Артист одягнений у білу сорочку з абстрактним принтом, поверх якої одягнув чорний піджак. А ось дівчата на фото зображені в коротеньких шортиках і спокусливих блискучих топах. І всі троє мило посміхаються в камеру.

"Бажаю всім вдалого тижня! Починайте свій день з приємного", - підписав фотографію Павло Зібров.

Зазначимо, що вже не вперше Павло Зібров публікує фотографії в оточенні красивих жінок. Так, днями артист в черговий раз здивував своїх шанувальників новими фото. Зібров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі знімок з літака в оточенні трьох стюардес-красунь. При чому двоє з них Павло радісно затиснув в обійми. Дівчата, власне, теж були не проти сфотографуватися з артистом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Переліт стає набагато приємнішим, якщо на борту тебе зустрічають прекрасні балеринки-стюардеси!", - підписав фотографію Народний артист, однак не уточнив, куди саме летить. З геолокації до фото стає відомо тільки те, що знімок був зроблений в київському аеропорту Бориспіль.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.uа" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.