Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює привертати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 38-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нове фото з відпочинку на Мальдівах.

Так, на знімку Вікторія відображена на білому піску пляжу біля похиленої пальми, на якій висить крісло-гамак. Вдалині видніється море і грозові хмари на небі. Боня стоїть посередині кадру і прикриває голе тіло білим готельним халатом. До речі, в геолокації до знімка Вікторія казала назву готелю, в якому відпочиває – Hideaway Beach Resort & Spa Maldives.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони запинають її компліментами, але більшість все ж критикує жінку за такі відверті фотографії.

"Хто-небудь помітив, що у неї ніжки хрестиком?", "Дуже гарне фото", "Розтовстіла, капець, навіть плечі стали товсті! Біля цього гамака вже фоткалась", "Вікуля, красуня! Люблю і обожнюю", "Так зніми вже, хто тебе не бачив голою?", "Це такий фотомонтаж? Фото ніби вставлене в пейзаж", "Самотня така на цьому фото", "Дуже красиві і ви, і пальма", "Віка, перетворюєтеся на Волочкову", "Я так розумію, на Мальдівах немає нічого цікавого, що ви з Волочковою займаєтеся там однією справою, по суті, у вас з нею багато спільного чи криза середнього віку", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії Вікторії Боні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.