Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Так нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію зі зйомок шоу "Танці з зірками".

Так, на фотографії Надя позує на головному танцювальному майданчику країни, на якому вона разом з Іраклієм Макацарією і Яною Заєць виконують пристрасний хіп-хоп. Конкретно на цьому стоп-кадрі Дорофєєва наступила ногою на спину Макацарії, таким чином змушуючи його віджиматися від підлоги. На сцену співачка вийшла в помаранчевому костюмі, який складається з шортів, топа і накидки.

Іраклі Макацарія, Яна Заєць і українська співачка Надя Дорофєєва виконали хіп-хоп під пісню Gwen Stefani - Hollaback Girl. Треба сказати, що спекотне тріо влаштувало справжнє шоу, показавши гарячі танці, здивувавши багатьох своїм професіоналізмом. Користувачі мережі наголосили, що Дорофєєва стала окрасою цього номера, а також справила фурор на паркеті.

Шанувальники Дорофєєвої, а також пари Макацарія-Заєць прийшли в захват від їх енергійного тріо. Багато відзначили, що після такого запального номера саме Макацарія — "беззаперечний претендент на перемогу в Танцях". Ось що написали фоловерів в коментарях до фото на сторінці Дорофєєвої:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ти дуже гаряча", "Та ти просто бомба, Надя", "Надя секс. Нова стрижка дуже личить", "Кращий танець за весь ефір", "Один Бог знає, скільки Ви на ногах", "Ти поміняла зачіску! Дуже круто!", "Надя у тебе було шикарне волосся, навіщо ти постриглась?", "Крутий новий образ", "Це було дуже круто, дякую за шикарний номер", "Загнала гарячого джигіта під каблук", - пишуть захоплені фоловери.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами. Солісти відомої групи "Время и Стекло" стали героями модного глянцю Cosmopolitan.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.