Буквально днями екс-солістка групи "ВІА Гра", дизайнер і телеведуча Надія Мейхер-Грановська порадувала шанувальників пікантною фотографією, на якій вона показала своє пишне декольте.

Відвертий знімок Мейхер опублікувала у своєму Instagram-профілі.

Так, на фото екс-солістка групи "ВІА Гра" позувала в чорному звабливому комбінезоні власного бренду. Вбрання було прозорим на животі і вигідно підкреслювало пишні форми Надії. Свій образ зірка доповнила лаконічною прикрасою з перлинами.

Судячи за хештегами, які Мейхер написала під публікацією, в такому образі вона з'явиться на новорічному шоу. Раніше Надія Мейхер-Грановська показувала інше фото у світлій сукні, зізнавшись, що вже "готується до ялинок".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, Надія Мейхер-Грановська показала в Instagram свого "залізного коня". За словами зірки, її автомобілю відомо те, чого не знають навіть найближчі люди. Саме тому у Надії немає особистого водія.

"Мій вірний "залізний кінь"... якби він міг говорити, мені б довелося його спалити. Скільки всього він знає про мене... Ні одна людина, навіть самий близький, не відає і не бачив те, що ВІН! Частково саме тому у мене ніколи не було, немає, і не буде водія. Ну, і звичайно тяга до самотності, так хоча б у машині, переїжджаючи з пункту А в пункт В,С,D і т. д", - підписала знімок у машині співачка.

Нагадаємо, що дружина Валерія Меладзе і колишня учасниця групи ВІА-Гра Альбіна Джанабаєва здивувала фанатів знімком з ще однією екс-віагрянкою Надією Мейхер.

Як повідомляв портал Знай.uа, 36-річна Надія Мейхер вразила своїх шанувальників ідеальним тілом у витонченій сукню. Спокусливе фото співачки з'явилося на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що Надія Мейхер-Грановська показала шанувальникам у соціальних мережах нові спокусливі фотографії в облягаючому чорному купальнику в СПА.