Днями у російському щоу-бізі прогримів гучний скандал навколо зради артиста і продюсера Олександра Цекало своїй дружині Вікторії Галушко, сестрою Віри Брежнєвої.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Скандал прокоментувала відома блогерша Лена Миро, жорстко розкритикувавши дружину Цекало.

Блогер зазначила, що Цекало завжди зраджував, і буде продовжувати це робити.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Миро також припустила, що Вікторія Галушко буде мовчати і ніколи не наважиться на те, щоб публічно вирішити це питання, і тим більше подати на розлучення.

"Курка буде терпіти. Бо у них двоє дітей, а сама вона - ніхто. Незважаючи на величезну різницю у віці, нікому вона не потрібна. Якщо захоче розлучення - отримає. І потім буде лікувати комплекси безладним сексом і вереском, що теж затребувана", - жорстко висловилася Олена.

Вона також наважилася заявити, що самому Олександру Цекало все одно на почуття і переживання своєї дружини.

"Ображена зрадою Галушка влаштує скандал? Не влаштує. Буде мовчатиме і ковтати, а сам Цекало навіть нічого пояснювати їй не стане і нічого не буде доводити. З* ать йому на душевні метання Віки Галушки", - зазначила блогерша.

Нагадаємо, відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, нещодавно поділилася з фоловерами в Instagram пікантним "мокрим" фото.

Так, знаменитість позувала для популярного фотографа Тіни Соколовської в прозорій мокрій сорочці на тлі моря. Артистка зізналася, що не хоче бути зрозумілою усіма.

Раніше Знай.uа писав про те, що Віра Брежнєва часто радує фанатів сексуальними образами, виставляючи фото і відео.

Також Знай.uа повідомляв, що Віра Брежнєва буквально підкорила вулиці Нью-Йорка зухвалою фотосесією.