Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, яке, очевидно, є фрагментом її майбутнього кліпу.

В профілі Лорак з'явилася нова публікація і відео, якими вона натякнула шанувальникам на зйомки кліпу на нову пісню "Сон". У кадрах опублікованого ролика з'являється Ані Лорак і звучить її пісня. У підписі до відео співачка написала: "Сон – світ чаклунства, фантазії та радості, він не підкоряється законам логіки, тут є прекрасні місця, існування яких неможливо пояснити або зрозуміти... Скоро...".

Шанувальники артистки не змогли пройти повз і почали коментувати нове відео на сторінці Лорак. Адже вони так довго питали і просили її випустити кліп на цю пісню. До речі, композиція "Сон" з'явилася після того, як громадськості стало відомо про зраду чоловіка Лорак. Подейкують, що артистка почала шлюборозлучний процес.

"Обожнюю цю пісню", "Приголомшливо красива картина", "Чекаю дуже прем'єру", "Анти-лайк за пропаганду суїциду", "Як завжди все зі смаком і на вищому рівні. Швидше б вже Греммі", "Незвично, красиво і привабливо! Ми всі в очікуванні вашого сну!", "З нетерпінням чекаю новий шедевр. Спасибі, що за всі ці роки не перестаєте дивувати", "Шикарна пісня! Талановита співачка!", "Кароліна, а що це за тіла на машині? Ви що суїцид чи що пропагуєте?", "Кліп гарний, а пісня взагалі чомусь не сподобалася", - пишуть фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак зробила з собою щось жахливе, фанати не знаходять собі місця.