Епатажна російська телеведуча, модель і зірка реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня обожнює приветати до себе увагу в соціальній мережі Instagram. 38-річна знаменитість часто радує своїх підписників відвертими фотографіями і епатажними витівками. Цього разу Вікторія Боня показала нові фото з відпочинку на Мальдівах і засвітила чергового папіка.

Так, на сторінці старіючої моделі з'явилися милі фотографії, на яких Боня позує в компанії загадкового чоловіка. Ці фотографії настільки інтимні і особисті, що шанувальники впевнені – він новий залицяльник Вікторії. На знімках закохані лежать спиною на піску і дивляться то в камеру, то один на одного. Все це знято зверху. Чоловік голий, а Боня прикрилася червоною тканиною.

У підписі до фотографій Боня написала: "Вам яка картинка за настроєм, перша, друга чи може третя?", а також позначила у записі свого кавалера. Це італійський блогер і манекенник Марко Ферреро. До речі, на його сторінці теж з'явилися фотографії з російською моделлю, яка славиться своїм талантом заманювати багатих чоловіків.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію російської зірки. Однак фолловери розділилися на два табори – одним фото Боні сподобалося і вони засипають її компліментами, але більшість все ж критикує жінку за такі фотографії.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Шкода, що він гей", "Це хлопець чи подружка?", "Скоро і мужиків не залишиться", "З яких пір орієнтацію визначають за тату?", "Хлопець вам псує всю картину, м'яко кажучи", "Ти за нього заміж виходиш?", "Як красиво!", "А ви зайдіть до нього на сторінку, і все відразу буде ясно", "Не можу сказати, що він гарний. Так сором'язливо закриває свої соски. Краще перша, але він і там жеманничає", "Хто цей хлопець?", "Роман з італійським манекенником?", "Це на жаль не чоловік, не хочу оцінювати, краще з подругою сфоткайся", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Вікторія Боня розповіла про здійснення своєї найзаповітнішої мрії. Цим заповітним бажанням виявився переїзд в іншу країну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Вікторія Боня зовнішнім виглядом позбавила залишків честі Червону площу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Боня залишилася біля розбитого корита.