Постраждала в фатальної аварії з Мариною Поплавською зірка "Дизель Шоу" Яна Глущенко виклала в мережу фото, що розчулило Україну до сліз. На фотографії вона зображена з сином Тамерланом і обіймає біляве янголятко. Цей сімейний знімок Яна приурочила до всесвітнього Дня Сина, який відзначається 22 листопада. Фотографію можна побачити в Instagram артистки. Тамерлану – рочок. Мама ніжно притискає до себе своє щастя, в коментарях почалася буря розчулення.

"Моя улюблена фотографія" – написала Яна під фото.

Фолловери Яни називають їх з сином двома янголятами, захоплюються щирістю і непідробністю самої фотографії та відносин між мамою і сином. Підрослого Тамерланчика порівнюють з принцем і відзначають, як він виріс у порівнянні з попередніми фотографіями. Також фанати відзначають, що Яна з сином дуже стильні, зичать здоров'я і щастя. Досвідчені матусі в коментарях радять Глущенко насолоджуватися часом, поки Тамерлан ще зовсім маленький, адже "діти так швидко ростуть".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", відома українська актриса Яна Глущенко, яка постраждала в роковому ДТП з акторами "Дизель Шоу", вперше за тривалий період мовчання в мережі, заговорила. актриса Дизель Шоу заговорила про найважливіше.

На своїй сторінці в Instagram дівчина поділилася з шанувальниками новими знімками, на яких зображена разом з чоловіком.

Відомо, що зараз Яна Глущенко проходить реабілітацію в домашніх умовах. У підписі до фотографії актриса подякувала чоловікові за підтримку в непростий час.

Нагадаємо, прикуті до ліжка і зломлені смертю Марини Поплавської – як почувають себе актори Дизель Шоу зараз. Дехто залишиться на домашньому лікуванні до кінця року, коли точно повернуться на сцену - не знають.

Стан здоров'я артистів "Дизель шоу", які вижили у ДТП, досі нестабільний. Крім особистих переживань через смертьколеги Марини Поплавської, актори досі намагаються впоратися з наслідками аварії.

Як значиться на офіційному ресурсі проекту, Яна Глущенко і Єгор Крутоголов в даний час досі проходять курс реабілітації в домашніх умовах, чекаючи подальшого обстеження лікарів.

До кінця року на домашньому лікуванні буде і Євген Сморигін. Оговтується від події морально і фізично Вікторія Булітко, Євген Гашенко і Олександр Бережок пересуваються виключно в гіпсі, як і Максим Неліпа.