Ведуча популярного проекту і звезда Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь вперше розповіла про своє особисте життя. Жінка повідала подробиці відносин з віце-прем'єр-міністром Павлом Розенком.

Про наряди, які допомогли Олені-Крістіні підкорити серце чиновника, читайте в матеріалі Clutch.

Раніше стало відомо від самої Олени-Крістіни, що у неї роман з віце-прем'єр-міністром Павлом Розенком. Заради коханої чоловік схуд на 30 кілограмів.

У вівторок, 20 листопада, Павло і Крістіна вперше вийшли у світ як пара. Вони відвідали щорічну закриту вечірку Viva! Бал 2018. Її проводить популярний глянцеве видання про зірок VIVA!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Роман, як стало відомо, розвивався дуже швидко. А 48-річний Павло підкорив 28-річну Олену- Крістіну простотою, "шикардосним почуттям гумору" і благородством.

"Через два тижні я зрозуміла, що в моїй душі настала повна труба. Я не можу без нього вже ні хвилини. У мене постійно тяглися руки до телефону, але я, зціпивши зуби, себе стримувала. Я так себе стримувала, що у мене, по-моєму, аж око смикався", - зізнається Крістіна.

Кохана Павла Розенка – яскрава особистість. Давайте розберемося, які вбрання допомогли їй завоювати серце віце-прем'єр-міністра.

Зірка Нового каналу важить всього 45 кг при зрості 170 див. Модельна стрункість дозволяє дівчині носити абсолютно будь-які образи.

Христина любить робити селфи і зізнається, що їй подобається одяг в білизняному стилі.

Цей наряд сама ведуча назвала "голі позиками".

Крім того, дівчина не боїться багатошаровості і з легкістю поєднує в своєму гардеробі сукні з джинсами.

Особливу увагу Крістіна приділяє деталям, тому часом вибирає під легке плаття зухвалі панчохи.

Нагадаємо, экс-дружина Розенко ввічливо обірвала тишу після розлучення, почервонів весь Кабмін.

Як повідомляв Знай. ua, нареченою Розенко виявилася головна "аферистка" України, вибирав під себе.

Знай. ua писав, що фіналіст шоу Бузової влаштував дику інтернет-дуель в стилі Навального.