Зірка телеканалу 1+1 Леся Никитюк вийшла у фінал шоу "Танці з зірками". Улюблениця публіки протягом проекту полонила глядачів своїми яскравими образами. Про те, які з них найбільше запам'яталися фанатам читайте в матеріалі Clutch.

Півфінал популярного українського шоу "Танці з зірками" відбувся 18 листопада в ефірі телеканалу. У тринадцятому прямому ефірі назвали імена фіналістів шоу.

Несподіванкою для деяких глядачів і для суддів став той факт, що в суперфінал конкурсу пройшла Леся Нікітюк. Телеведуча також була вражена цією новиною.

Як тільки Лесі оголосили, що вона тепер є суперфіналісткою, то було видно, як у неї тремтять коліна і котяться сльози радості. Вже після ефіру, коли пройшов перший шок, вона змогла розповісти про свою участь у шоу.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми з вами у фіналі! Люблю вас і ціную вашу підтримку. P. S. Я в шоці!", - написала Нікітюк в Instagram.

Раніше повідомлялося, що суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма зізнався, що готовий заради однієї з учасниць на все, навіть якщо це коштуватиме йому здоров'я.

Під час прямого ефіру півфіналу популярного проекту "Танці з зірками" суддя і відомий хореограф зробив несподівану заяву, - пише Politeka.

А мова йде про епатажної учасниці проекту Леся Нікітюк.

Після виступу Никитюк і Максима Єжова Влад сказав, що з'їсть аркуш, на якому написано порядок виступу учасників, якщо їх пара переможе у фіналі.

Після того, як стало відомо, що пара Никитюк-Єжов таки пробилися в суперфінал, журналісти звязались з Ямою і дізналися, що він насправді думає про це.

Нагадаємо, Никитюк благають піти з "Танці з зірками", причина вражає. Леся Нікітюк нажила собі безліч хейтеров на шоу "Танці з зірками", проте потрапила в трійку кращих.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк насильно відправили заміж. Никитюк насильно відправили заміж.

Знай. ua писав, що українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря. Джамала, ONUKA, KAZKA та інші зірки стали героями унікального календаря.