Світська левиця, яка прославилася завдяки реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардашьян, Кортні Кардашьян, радує фоловерів в Instagram не рідше, ніж її популярні сестрички. У знаменитості троє дітей, яких вона часто показує своїй публіці. Так, дівчина вирішила показати, як відсвяткувала День подяки в теплому сімейному колі і милих пижамках.

"Сьогодні вранці прокинулася в ліжку з моїми дітьми, в тому ж будинку, що і мої сестри (мінус Хлое 😩😢 я сумую за тобою), мої брати, батько моїх дітей, моя мама, моя бабуся, мої племінниці і племінник. Я відчуваю себе вдячною. Щасливого дня подяки!!", - побажала всім Кортні. За 13 годин кадр набрав 3,4 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від побаченого і почали вітати величезне сімейство Кардашьян зі святом. Були й ті, кого розсмішило формулювання "батько моїх дітей". Вся справа в тому, що чоловік знаменитості нещодавно зрадив їй, але так і залишився частиною сім'ї. Правда, сама Кортні його так і не пробачила.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала малу Тру Томпсон зблизька і без фільтрів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

А ще Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.