У неділю, 18 листопада, у Білорусі відбувся великий сольний концерт співака ALEKSEEV.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами глядачів, кожну пісню ALEKSEEV, починаючи з найпершої, зал співав напам'ять разом з ним! Під час концерту звучали такі хіти, як "Океанами стали", "П'яне сонце", "Відчуваю душею", а також новий зворушливий автобіографічний сингл "Як ти там", прем'єра якого відбулася днем раніше.

Справжнім сюрпризом для глядачів став довгоочікуваний дует ALEKSEEV і Ані Лорак - спеціальної гості шоу. Фанати нагадують, як 4 роки тому співачка подарувала шанс молодому початківцю виконавцю Микиті Алексєєву стати учасником популярного проекту "Голос", натиснувши заповітну кнопку.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А от тепер вже популярний артист ALEKSEEV, володар нагород "Співак року" відразу в декількох країнах, розділив зі своєю наставницею одну сцену і заспівав у дуеті на своєму великому сольному концерті в Мінську. Разом Лорак і ALEKSEEV виконали ту саму пісню, яка стала "прохідним квитком" Микити на шоу 4 роки тому - "Let's get it started".

Нагадаємо, популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram вбрання з нового кліпу на пісню "Сон". Так, артистка позувала в латексній сукні з глибоким вирізом на нозі і туфлях-човниках тілесного кольору на невеликому підборі.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram уривок з нового кліпу на пісню "Сон".

Ані Лорак
Ані Лорак

Знаменитість виставила коротенький тизер, в моментах якого знялася абсолютно голою.

Також Знай.uа повідомляв, що Ані Лорак приїхала до Києва і відразу ж вирушила на зйомки в дивному вбранні.