Навколо епатажного російського репера Елджея продовжують вирувати скандали, інколи більше схожі на сюжет фільму жахів.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Так стало відомо, що поки опального репера Хаскі тягають по судах, його колезі по цеху Елджі адресують моторошні листи.

Днями увагу шанувальників репера привернув "лист матері" однією з прихильниць артиста. У ньому жінка розповідає несамовиту історію загибелі своєї дочки Ольги, натхненної його виступами на наркотики, що призвело до передозу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Однак уважні фанати докопалися до істини: пройшовши по декільком посиланнях в графі "джерело", можна знайти пост на Facebook якогось Олександра Бессонова, який і написав моторошний текст від імені скорботної матері. У коментарях автор зізнається, що цей "крик душі" опублікував з метою привернути увагу до деструктивної творчості бойфренда Насті Івлеевой. Мовляв, історія звичайно фейк, але могла б виявитися і не фейком.

Першим на пост відгукнувся борець зі всіма рейтинговими - Віталій Мілонов. Депутат звернувся до правоохоронних органів із закликом перевірити творчість Елджея.

"Останнім часом в молодіжному середовищі широкою популярністю користуються музичні композиції російського артиста під художнім псевдонімом Елджі (справжнє ім'я - Олексій Костянтинович Узенюк). Його твори і сценічний образ викликають неоднозначну реакцію у багатьох батьків", - пише Мілонов.

Нагадаємо, українська 27-річна ведуча програми "Орел і Решка" Настя Івлєєва оприлюднила в Мережі спільні фото з коханим – 23-річним хіп-хоп музикантом Елджеєм, справжнє ім'я якого Олексій Узенюк.

Про це повідомляють ЗМІ.

Інтимні зніми пари, на яких Івлєєва обіймає хлопця, опубліковані на її сторінці в Instagram.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярний російський репер Елджей, який прославився після виходу треку "Рожеве вино", випустив новий хіт.

Композицію під назвою "360°" він спочатку опублікував у забороненій в Україні соціальній мережі "ВКонтакте", проте потім трек з'явився і на YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що днями стало відомо, що у Махачкалі скасовано концерт репера Елджі.