Відома британська супермодель Наомі Кемпбелл, якій в цьому році виповнилося 48 років, не втратила свою ідеальну фігуру і часто радує шанувальників новинами свого життя. Часто відверті фотографії зірка публікує на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз модель показала. Як відсвяткувала День подяки.

На своїй сторінці в соцмережі Наомі Кемпбелл опублікувала відверту фотографію, на якій позує лежачи на святковому столі. Для фото модель одягла чорний мереживний бюстгальтер, чорні трусики і корсет. Її волосся розпущене і спадає на стіл. Наомі млосно дивиться в камеру, а на її обличчі яскравий макіяж. Цим знімком Кемпбелл також продемонструвала свою відмінну фізичну форму і довгі стрункі ноги.

У підписі до фото знаменитість написала: "Сподіваюся, у вас були щирі і душевні подяки". Шанувальники моделі не залишилися байдужі до такого неоднозначного фото Наомі Кемпбелл і почали активно його обговорювати. Багатьом сподобався знімок і вони засипають зірку компліментами.

"Шоколадний торт виглядає божественним", "Стара діва", "Королева", "Краща топ-модель, яка коли-небудь існувала", "Я сподіваюся перетворитися в Наомі Кемпбелл одного разу", "Ви збираєтеся це все з'їсти?" "Це було б так смішно, якщо б ви тримали картку з голосом!", "У вас немає совісті, якщо ви дозволяєте собі сидіти на столі з їжею. Йдіть до біса, дурна жінко", "Завжди ідеальна і нестаріюча", "Наомі, де індичка?", "Я хочу тебе з'їсти, Наомі", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії супермоделі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, "чорна пантера" оскандалилася – груди Наомі Кемпбелл вистрибнули з корсета.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.