Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою.

Так, на фотографії Регіна позує у чорному комбінезоні, який підкреслює всі вигини на тілі зірки, особливо величезний вагітний живіт. Тодоренко стоїть у кумедній позі, витягнувши руку вгору, її волосся зібране в пучок, а на обличчі не видно макіяжу. У підписі до фото телеведуча розповіла, як йога допомагає їй розслаблятися під час виношування дитини.

"Іноді здається, що весь світ налаштований проти тебе, що ти один такий класний і геніальний, а всі навколо – придурки, що у тебе так багато бажання створювати, а все найкраще дістається іншим! У такі моменти я споглядаю, сканую себе, щоб визначити, де саме я повернула не туди, аналізую кожен крок, тому що мені важливо зрозуміти, чи необхідну кількість сил я доклала, щоб отримати «ТАК». Моя улюблена цитата з фільму «Москва сльозам не вірить» - «Мене не цікавить, чому ні. Мене цікавить, що ви зробили, щоб було « ТАК». Так і живу, кожен раз замислюючись, чи не замало я докладаю зусиль, щоб отримати бажаний результат! І цей принцип працює у всьому: родина, робота, відпочинок і т. д. А Йога дуже допомагає у важкі моменти призупинити суєту в організмі, поспостерігати, налагодити всі процеси і знову запустити механізм! З яким девізом ви по життю йдете?", - написала Регіна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Багато роблять Тодоренко компліменти, пишуть приємні слова і побажання, висловлюючи своє захоплення. А деякі вже не можуть дочекатися, коли телеведуча народить.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко поділилася планами на майбутнє, і дитина в них не входить.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.