Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті похвалилася фотографією з нареченим.

Катерина Варнава разом зі своїм коханим позують в джинсових куртках. Наречений зірки Comedy Woman стоїть на передньому плані, його куртка розстебнута і, на радість Катиним підписницям, видно рельєфний накочений живіт і груди і кубики пресу. На шиї у хлопця висить милий кулон, він замріяно дивиться в камеру.

Тим часом сама Катя Варнава стоїть на фото трохи позаду свого коханого. Вона теж у джинсовій курточці, але запахнула її, не показуючи своє тіло. Волосся актриси розпатлане, вона запустила одну руку в нього, на її обличчі стриманий, але помітний макіяж. Катя, на відміну від свого хлопця, на фото мило посміхається.

У підписі до фотографії Варнава жартівливо написала: "Ідеальні обличчя для реклами якісної джинси". А шанувальники артистки почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті. Багато фоловерів відзначили, що зірка і її наречений дуже схожі зовні. В цілому ж, закохану парочку засипають компліментами і пишуть побажання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Класна пара, захоплююся. Ви немов доповнюєте один одного!", "Які ж ви схожі", "Які ви чудові, неймовірна пара", "Як брат і сестра, дуже схожі", "Відмінне фото", "Круте позитивне фото", "Така гарна пара. Ви навіть схожі один на одного!", "Це ж треба, як схожі, супер", "Неймовірні", "Красиві. Спортивні", "Красуня", "Мені дуже подобається!", "Яка класна фотка, ви дуже красиві", "У вас будуть дуже гарні дітки! Маленькі танцюристи", - пишуть захоплені фанати.

Нагадаємо, гола Варнава саркастично протроллила хейтерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.