Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість показала милу фотографію, у підписи до якої вона рекламує сервіс замовлення продуктів.

Так, на фотографії Регіна стоїть біля столу, на якому в тарілці лежать свіжі фрукти. Вона тримає в руках телефон, фруктовий коктейль і мило посміхається в камеру. Для рекламного фото Тодоренко одягла чорну футболку і цікавим принтом, і її величезний вагітний живіт майже не помітний під одягом. Волосся артистки розпущене, а на очах окуляри в чорній оправі.

"Люди, є тут такі ж ледачі, як я??? Сподіваюся, є. Я з тих людей, хто іноді любить просижувати своє життя в інтернеті, вибираючи в онлайн-магазинах подарунки, речі, їжу і т. д. Хоча для багатьох такі допоміжні ресурси – це економія дорогоцінного часу. Так от для ледачих і для тих, хто веде активний спосіб життя можу порадити реактивний сервіс, де ви з легкістю отримаєте свіжі і якісні продукти на будь-який смак і колір, так як у них величезний асортимент! Я по святах замовляю екзотичні фрукти і свіжу рибу – ні разу не пошкодувала. А ви більше любите онлайн-шопінг чи походити по магазину помацати-помацати? Гляньте, який привабливий малюк-качкодзьоб на екрані – по-моєму він дуже смішний і милий", - підписала фотографію телеведуча і вказала назву сервісу, якщо хтось із фанатів захоче його використовувати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники в захваті від нової публікації на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим, і взялися коментувати її. З-за того, що футболка приховала живіт Регіни, деякі припустили, що вона насправді не вагітна, а це тільки образ такий. Але насправді, багато шанувальників чекають, коли Тодоренко вже народить свого малюка.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко поділилася планами на майбутнє, і дитина в них не входить.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.