Примадонна російської естради Алла Пугачова кардинально змінила свій образ. Останнім часом шанувальники зірки і ЗМІ звернули увагу, що російська співачка регулярно фарбується в блонд, та й від фірмових кучерів вже нічого не залишилося.

Нещодавно 69-річна Пугачова здивувала всіх наповал незвичайною зачіскою, як зазвичай, користувачі мережі не змогли промовчати.

Незвичайний знімок Примадонни опублікувала у своєму Instagram співачка Жасмін. Артистки сфотографувались на дні народженні онуки композитора Ігоря Крутого.

"Жінка, яка по-справжньому знає секрет вічної посмішки, доброти і чогось такого дуже теплого і затишного, такого, через що поряд з нею завжди добре " написала Жасмин під фото

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі мережі навіть не знають, що думати. Деякі припустили, що Пугачова носить перуку. "Найдотепніші" відзначили в коментарях, що Примадонна виглядає молодше 41-річної Жасмин:

«Змінила перуку.і такий захват», «Да, яка там зачіска…, чергова перука…», «обидві Красуні, а зачіска просто стильна для Алли Борисівни», «Колишня була краще!», «Зі старою каналізацією і вставною щелепою…..вгамуватися не може. Стара перечниця. Я про Пугачиху…..», «Та не парьтеся! Вона давним давно носить перуки», «норм зачіска».

Нагадаємо, журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна і Аллу Пугачову за 17 років міцного шлюбу. Проте, цього разу плітки були куди серйознішими, зоряна пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і руйнівницю сімейного вогнища сипалися звинувачення.

Чергові чутки про розрив зіркової пари з'явилися трохи більше місяця тому. Тоді в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Макс йде від Алли до молодої вагітної коханки. Незабаром ця "коханка", телеведуча Юлія Барановська, спростувала всі чутки про роман і закликала залишити її в спокої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

Також "Знай.uа" писав, що Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду.