Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото у купальнику.

Так, на селфі Анастасія Решетова позує в червоному ліфчику від купальника, який підкреслює пишний бюст моделі. Дівчина мило посміхається в камеру, виразно дивлячись на неї. Вона стоїть в басейні, підставивши груди сонечку. Волосся моделі розпущене і сухе, незважаючи на те, що вона стоїть у воді, а на обличчі дівчини природний макіяж.

У підписі до фотографії Анастасія розповіла про кошмарний сон, який їй приснився. "Фотографія може не зовсім вписується у посил. У мене ось сьогодні підтвердилася наявність підприємницького духу, коли я посеред ночі прокинулася в холодному поту після сну, де нібито поруч з моїм салоном конкуренти побудували такий же і ще переманили туди всіх моїх золотих майстрів. Це був кошмар якийсь. Ніколи так не переживала за що-небудь", - написала модель.

Численні шанувальники Решетової взялися коментувати знімок і засипати дівчину лайками. Так, менш ніж за добу знімок зібрав 135 тисяч позначок "подобається" і ще понад півтори тисячі коментарів. Найбільше в коментарях обговорюють, звичайно ж, груди дівчини.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Задивилася", "Пишається силіконовими сісями", "Блискучі очі", "Напевно свої!", "Класні бідони", "Дуже гарне фото!", "Були б у мене такі цицьки я б теж не роздумуючи виставила", "Ух ти які оченята", "У кого робили? Хороша робота", "У вас свої груди?", "Силіконові дойки", "Дуже красива, дякую за такі гарні фотки!", "Красива посмішка", "Апетитна дівчинка", "Куди Тіматі "дивиться"?", "Яка гарна дівчина!", - пишуть захоплені фолловери Решетової.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.