Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила зробити дивний подарунок відомому російському продюсеру Барі Алібасову. Так, в ефірі одного з популярних ток-шоу на каналі НТВ артистка презентувала старому другові живого півня в честь його весілля з Лідією Федосєєвою-Шукшиною. Пташка стала свого роду відповіддю: кілька років тому Барі подарував Анастасії живого козлика.

"Кілька років тому Барі Алібасов подарував мені козлика, якого ми назвали Барі. Він жив у моєму будинку, потім ми віддали його в приватний зоопарк кінного клубу «Отрада». Нещодавно Барі одружився і я не змогла залишитися осторонь і також вирішила зробити неординарний подарунок. Я подарувала йому живого півня.. Вірю, що вони уживуться. Бажаю щастя від усього серця 🌸 ", - розповіла історію Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "А чому обличчя опухле і руки трусяться?", "Настя жах! Обличчя прям пропите! Вам потрібно зупинитися з алкоголем!", "Яка ж ви убога зі своїми кривляннями,повною відсутністю інтелекту і смаку!", "Ну хто небудь порадьте хорошого майстра перукаря для Насті. 🤦‍♀️", "Знову ці мавпячі кривляння фальшиві,бровки "коми" і знову хвастощі-тільки "я я я"".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.