Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала дуже докладну ранкову зарядку, яка займає зовсім мало часу. Так, артистка запропонувала фанаткам не тільки самим виконувати вправи, але і запросити подруг.

"Доброго ранку, мій любий "лежачий камінь"! ось і настав день початку твоєї регулярної ранкової зарядки) Берися прямо зараз! Розминка, 3 вправи 15,15,10), розтяжка і ти вільна! Не забудь під цим постом відзначити кращу подругу, щоб вона теж потренувалася;) і розкажи як ви познайомилися?! Ми з Юлею наприклад познайомилися на кастингу в своєму фітнес центрі , я її відразу не взлюбила, аж надто зірка вона була і не віталася, це потім я дізналася, що у неї просто поганий зір😁😁 Записуй відео тільки 3-х основних вправ( по парочці повторень) і вистав в себе на сторінці з тегами #lutsenkoteam#puma#утреннийхардкор наприкінці тижня я виберу кілька кращих виконань, вас чекають призи і зустріч зі мною 😉
P. S. Сьогодні придивляйся, а з вівторка вже будеш виконувати від початку до кінця зі мною на ютуб ;)", - запропонувала Луценко. Фолловери не пройшли повз: "Аніта Спасибі ! Вправи виконано, найскладнішою виявилася кішечка , дуже розігрілася , незважаючи на тренування 💪🏻 хрустіла скрізь ☺️🌹", "Аніта, величезне спасибі,зарядка супер заряд бадьорості на цілий день🤗🕺💪🤸", "Дякую за розминку❤️❤️❤️ Швидко і весело 😁👍 @anitasporty", "Дуже класно себе почуваю після розминочки, дякую".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.