Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram спільними знімками з молодшою сестрою Кайлі Дженнер. Зовсім нещодавно знаменитості конкурували між собою, адже у обох є власні бренди косметики - KKW BEAUTY і Kylie Cosmetics. Так, дівчата вирішили об'єднатися, створивши дуже яскраву колаборацію.

"KKW і KYLIE!! Вже на моєму сайті!", - прорекламувала Кардашьян. За 11 годин фото набрало понад 1,1 млн. лайків. Фолловери одразу ж почали відзначати, як сильно між собою схожі сестрички. Були і ті, хто звинуватив знаменитостей в фотошопі: їх обличчя настільки відретушовані, що більше нагадують лялькові.

Раніше "Знай.иа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.