Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка активно будує співочу кар'єру в Росії, днями заявила про таке, чого від неї зовсім не очікували почути численні фанати.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Виявляється, артистки з ім'ям Аліна Гросу більше не існує. Замість неї в шоу-бізнесі з'явиться нова виконавиця з ім'ям GROSU.

"Аліни Гросу більше немає! Вона залишилася в кіно. У музиці тепер тільки GROSU", - повідомила співачка і анонсувала вихід нової пісні "Дикая".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Оновлена співачка, яка не раз публікувала відверті фото, постала в несподіваному образі сексуальної монахині.

"Сьогодні GROSU - лагідна, але смілива в образі черниці, в тому самому, що так сильно збуджує підсвідомість чоловічої і не тільки частини населення планети Земля. Кожна жінка хоч раз в житті приміряла цей образ на себе. І що з цього виходило - знає тільки Вона сама", - йдеться у офіційному релізі.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, знову вирішила порадувати своїх шанувальників новими фото.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Цього разу співачка опублікувала у своєму Instagram фотографії зі знімального майданчика, адже буквально нещодавно Гросу випустила новий кліп на пісню "Найки".

Виконавиця зізналася, що зйомки в серіалах віднімають у неї основний час.

"На репетиції залишалося не так багато часу, тому всю хореографію доводилося розучувати ночами", – зізналася співачка.

Раніше Знай.uа писав про те, що українська співачка Аліна Гросу показала своїм шанувальникам образ на Хеллоуїн. На знімку, який Аліна виклала в Instagram, вона позує з яскравим макіяжем, ріжками і в червоній сукні.

"Мертва наречена", "Дуже страшно", "Торішній образ дуже грубий", - пишуть шанувальники.

Також Знай.uа повідомляв, що Гросу опублікувала у своєму Instagram селфі зі студії звукозапису і запропонувала вгадати, кому ж вона присвятила свою нову пісню.