Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес пыдписникыв до Даші. Цього разу співачка показала знімки з відвертої фотосесії для офіційного представника в Україні ортомолекулярних вітамінних комплексів Orthomol.

Так, на фотографіях артистка позує повністю голою, прикриваючи груди руками. На одному зі знімків Даша схрестила руки на грудях і з милою посмішкою дивиться в камеру. На другому фото Астаф'єва стоїть у спокусливій позі в профіль, однією рукою прикриваючи голі груди, а другу поклавши на голову. На обох фотографіях артистка з'явилася практично без макіяжу, що досить дивно, адже зазвичай Даша дуже рясно фарбується.

"Звичайно, перед будь-якими великими справами, завжди наполягаю на тому, щоб творити з моєю улюбленою командою... Це люди, в яких я завжди впевнена, вони знають толк в обраній професії. Так побачити і передати мене, можуть тільки ці чарівники... Дякую вам за всю красу і любов", - підписала фотографії співачка.

Шанувальники не залишилися байдужими до таких пікантних фото зірки і почали коментувати публікацію на сторінці Даші.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не та і не ця. Така яка ти є", "Бездоганно!", "Бобезні фото вийшли", "Даша зробила мій понеділок яскравішим", "Ти хороша як візерунок у прямокутному папері", "Така різна і прекрасна в кожному образі", "Чудові знімки! Прекрасна Даша!", "Не можна бути такою красивою", "Дуже красива!", "Краса", "Чарівна краса!", "Таких не буває!" "Яка ж ви класна, Даша! Справжня, без цих виличь, губ, вій. Хочеться розглядати", - пишуть захоплені шанувальники співачки.

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.