Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фотографії свого виступу у фіналі шоу "Танці з зірками".

На фотографіях Іраклі і його партнерка Яна Заєць дійсно запалюють від душі. Парочка показала такі спокусливі танці, що шанувальники Макацарії розлючені, що переміг не він. У коментарях до фотографії шоумена розгорівся справжній скандал – фанати пари вважають, що перемогу несправедливо відібрали у Заєць і Макацарії.

Як відомо, у неділю, 25 листопада, відбувся суперфінал шоу "Танці з зірками 2018", у ході якого визначився переможець. Ним стала пара Ігоря Ласточкіна та Ілони Гвоздьової. Але глядачі не згодні з таким рішенням і вважають, що перемогу заслужили Іраклі і Яна.

"Ви з Яною були очевидними переможцями цього проекту, навіть журі опустили очі, бо всі прекрасно розуміли хто забере кубок", "Ви круті! Шкода, що не виграли це шоу", "Молодці, ви все одно на першому місці", "Хотіла бачити справедливий фінал. Шкода дуже, що Ласточкіну дали цей кубок. Ви з Яною молодці, пам'ятайте це!", "Ви однозначно переможці! Ви ж розумієте, що перше місце дали їм не за талант", "Це Ваша перемога!", "Нам дуже шкода, що Вас так несправедливо образили. Ви гідні перемоги, на Ваші виступи так приємно було дивитися", "Дуже шкода і дуже неприємно, що так чинять з гідними, кращими, вихованими, цілеспрямованими людьми!", - пишуть фанати Макацарії у коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Іраклі Макацарія вперше розповів про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.