Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала дивні фотографії з не менш дивним підписом. Мабуть, Анастасія хотіла похвалитися новим кавалером, але не показала, як він виглядає. На фотографіях балерина позує біля новорічної ялинки, а за її спиною стоїть чоловік і обіймає її ззаду за талію. І все б добре, тільки от залицяльник ховається за артисткою.

"Передноворічний Шива... Батман тандю або просто обійми. Розсувайте пальцями на андроїдах. Деталі ближче. Багато люблять це робити", - підписала фотографії балерина, yfvfuf.xbcm потролити фанатів. Але, схоже, у неї нічого не вийшло. Така публікація не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати.

"Невже Ви не можете зрозуміти і усвідомити, що вже давно нікому не потрібні. Якщо б Ви були дійсно комусь цікаві, Вас би журналюги задрали своєю присутністю. Ви даремно намагаєтеся щось комусь довести. Про Вас уже всі забули. Так що ні Ви і ні Ваш "хахаль" нікому не потрібні. Шкода тільки Вашу доньку, краще б жила з батьком", "Я сама кілька разів перечитала цю фразу. Відразу не зрозуміла, що і на чому я повинна розсунути", "Ключове слово "Розсовує", "Яка різниця, що за залицяльник. Шкода мужика", "Цікаво, хто все це неподобство фотографує?", "Краще розсовувати пальці, ніж ноги як ви", - пишуть шанувальники.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.