Відомий британський футболіст Девід Бекхем порадував фанатів зворушливим фото в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з донькою Харпер Севен відвідали каток, виставивши миле селфі. Так, тато і дочка поцілували один одного в губи.

"Скоро Різдво! Давайте кататися на ковзанах", - запропонував Бекхем. За 13 годин спільний кадр набрав майже 1,5 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати трепетний зв'язок тата і доньки. Інші ж розкритикували фото, вирішивши, що це ненормально. Були і ті, хто зізналися, що хочуть бути на місці Харпер.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала своїх дітей Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі. Так, плечі футболіста витримали навіть сина і доньку одночасно.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Девід Бекхем показав як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен. Виявляється, знаменитість може не тільки голи забивати, але і рівняти кінчики.

А ще Вікторія Бекхем показала свого старшого сина Брукліна. На спільному знімку з помітно підрослим сином в машині, знаменитість не забула пожартувати, назвавши його таксистом.