Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість вирішила нікуди не виходити, а з усіма справами розібратись по телефону. Так, дівчина виставила фото з ліжка, явно забувши про ліфчик.

"Постільний бізнес", - пожартувала Ратаковскі. За 15 годин кадр зібрав майже 770 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати Емілі компліментами. Були і ті, хто похвалив модель за те, що вона не оголювалася повністю, а прикрилася ковдрою. Вся справа в тому, що знаменитість останнім часом часто роздягається і у неї майже не залишилося фото в одязі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру в бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.