Світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram новими знімками. Знаменитість позувала для культового бренду спортивного одягу Adidas, рекламуючи нову колекцію. Так, дівчина в червоному костюмі сіла за кермо автомобіля іграшкового рожевого кольору.

За 18 годин кадр набрав майже 3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали не тільки розхвалювати розкішну фігуру Дженнер, але і дуже незвичайні вбрання. Головною фішкою рекламної кампанії стали новенькі кросівки Adidas Falcon різноманітних кольорів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кайлі Дженнер присіла біля ліжка, надівши коротенький білий наряд і високі шкіряні ботфорти. Варто відзначити, що після святкування дня народження знаменитість стала платиновою блондинкою.

Також зірка показала першу спільну фотосесію з донькою Стормі.

А ще Кайлі попрощалася з усіма філерами на обличчі.