Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним фото з чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським. Знаменитість зізналася, що останнім часом її директ буквально завалений проханнями прихильниць про поради з приводу особистого життя. Так, артистка вирішила дати свою найголовнішу пораду у зворушливому пості.

"Часто в Директ мені приходять повідомлення з питаннями, як вам вчинити у стосунках з чоловіком/хлопцем🤷‍♀️ Дівчата, мій досвід не панацея) і мені здається, що немає універсального рецепту побудови стосунків, тому що всі ми дуже різні 👩🏻‍🍳🕵🏼👩🏻‍🎓👨🏻‍🎤👩🏼‍⚕️👮 що добре для однієї пари - не припустимо для іншої. І навпаки Але що хочу сказати напевно: не дивіться по сторонах, а дивіться вглиб себе👇🏼Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, чого хочете саме ви☺️ Робіть те, що вас наповнює, розвиває, надихає і від чого ви стаєте трішки щасливішими. Тільки ви вибираєте яким буде ваше життя! 😙", - поділилася Камінська. Фолловери не пройшли повз: "Як Вам гарно в цьому кольорі💛💛", "Молоді,красиві і щасливі!!!😚😄😍", "Ви дуже круто виглядаєте ..)) 💌💌💌", "Дуже вірно підмічено 👌🏻", "Сукня "бомба", вам дуже личить.)))".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.