Найзірковіша українська спортсменка Лілія Подкопаєва, яка збирається зовсім скоро одружитися, поділилася зворушливим знімком зі своїми шанувальниками.

Подкопаєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію сина і залишила під постом теплі слова. Все не просто так, адже Вадиму день народження - хлопчикові виповнилося 13 років.

"Будь завжди чесним і відважним. Будь собою. Бери від життя всі прекрасні моменти, мрій, радій, подорожуй. " Лілія Подкопаєва

Підписники спортсменки в коментарях відзначили, що Вадим дуже підріс.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також нагадаємо, нещодавно день народження святкувала донька Лілії Подкопаєвої. Кароліні виповнилося 12 років.

Нагадаємо, що Подкопаєва зазначила, що опальна співачка Ані Лорак, яка активно виступає в РФ, залишається частиною її сім'ї.

Відповідаючи на питання, як спортсменка може пояснити гастрольну діяльність хрещеної матері своєї доньки в країні, яка розв'язала війну з Україною, Лілія сказала, що політичні маніпуляції дуже сильно можуть зашкодити іміджу, але вони ніколи не завадять дружбі.

"Кароліна була, є і буде частиною нашої сім'ї. Це людина, яка дарує радість і емоції, виходячи на сцену", - сказала Подкопаєва.

Також вона нагадала шанувальникам, що саме Лорак знайомить багато країн світу з красою української пісні.

"Вона виступає не тільки в Російській Федерації, а по всьому світу. Ця дівчина співає українською мовою. Вона говорить про традиції, до того ж з любов'ю, а не просто для галочки", - резюмувала Лілія.

Як повідомляв Знай.ua, екс-обранця Подкопаєвої затримали за підозрою в державній зраді.

Також Знай.uа писав, Подкопаєва внесла рекордну суму, щоб врятувати колишнього.