Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість відзначила день народження своєї кращої подруги, такою ж любительки соляріїв, силікону і вій, розміром з лапки тарантула. Так, дівчата добряче повеселилися в однакових коротеньких латексних сукнях рожевого кольору, зробивши величезний фотозвіт.

"Вибачте, остання фоточка в рожевому", - лаконічно підписала спільний кадр Кхан. За 15 годин яскравий знімок зібрав майже 27 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали порівнювати дівчат з ляльками Барбі. Були і ті, хто зазначив, що такі образи більше підходять для дорослих фільмів, ніж для виходу на люди.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлоя Кхан часто демонструє пишні форми, над якими потрудилося безліч пластичних хірургів. Виявляється, що у дівчини є багато хейтерів і більшість з них - чоловіки.

Також знаменитість вирішила погратися біля басейну, показавши масивні форми і поскаржилася, що прокинулася від дикого похмілля.

А ще Кхан вирішила заглянути в спа-салон, вибравши для цього дуже незвичайний купальник. Її принади були суцільно покриті декоративними золотими деталями.