Андрій Малахов опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах совместуную фотографію з Каролін Шойфель, арт-директором знаменитого дизайнерського бренду Chopard. Якби не новини, що з'явилися раніше, прихильники навряд чи звернули б увагу на це фото, але зараз вони сильно переживають за долю ведучого.

А суть в тому, що кілька днів тому в інтернеті опублікували петицію, у якій звучали заклики закрити популярне ток-шоу "Нехай Говорять" Дмитра Борисова, "Ти не повіриш!" на НТВ і скандальну програму «Прямий ефір» на "Росія1", в якій Андрій Малахов є провідним. Як заявляють автори петиції, дані шоу сприяють агресії і злості в суспільстві. Петиція виявилася набагато популярніші, ніж задумували творці, але після того, як її підтримала актриса Марія Шукшина, то і без того чимала популярність вийшла на новий рівень.

чи Збіг, але Андрій Малахов в своєму Instagram на наступний день показав фото з дизайнером, зазначивши, що планує створення лімітованих годин "Росія1". Цілком можливо, що тим самим Малахов показав, що вже зараз шукає іншу роботу і надалі готовий стати дизайнером.

Нагадаємо, "Мені горілки": Білан напився перед "тройничком" з моделями

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Відомий російський співак і кіноактор Діма Білан останнім часом часто радує своїх фанатів новими постами на сторінці Instagram. Нещодавно знаменитість анонсував новий кліп на пісню "Блискавка". Так, артист повідомив, що прем'єру можна буде почути вже 28 листопада, заінтригувавши того компанією розкішних дівчат-моделей.

Діма Білан
Діма Білан

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Прощай, "бджілко": Аліни Гросу більше немає

Схоже, що скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, але вийшло "як завжди".

Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

Також "Знай.uа" писав про те, що Кінокритики назвали кращі фільм, режисера і акторів року